77 Aed Pictogram Betekenis Uitstekend

77 Aed Pictogram Betekenis Uitstekend. Het is dus essentieel dat de andere personen ter plaatse direct kunnen tussenkomen, zonder vertraging! U heeft voor dit pictogram de keuze uit: Een automatische externe defibrillator is een draagbaar apparaat dat een schock kan toedienen bij een reanimatie toestand. De borden die een defibrillator identificeren helpen bij het vinden van de dichtstbijzijnde.

9 62

Uitgelicht 9 62

Het is dus essentieel dat de andere personen ter plaatse direct kunnen tussenkomen, zonder vertraging! Klik op de pictogramen voor meer informatie omtrent de betekenis van het veiligheidspictogram. Een automatische externe defibrillator is een draagbaar apparaat dat een schock kan toedienen bij een reanimatie toestand. Dit verbodspictogram geeft aan dat het op deze locatie verboden is om water te drinken uit de kraan. Kijk maar eens om je heen en overal zie je pictogrammen.

Het apparaat wordt door middel van twee stickers (elektrodes) geplakt op de borstkas.

Het apparaat wordt door middel van twee stickers (elektrodes) geplakt op de borstkas. Het symbool eten en drinken … Dit symbool geeft aan dat op deze locatie alle personen met een pacemaker niet toegestaan zijn. Borden en pictogrammen defibrillator (aed) in geval van een hartaanval, verminderen de overlevingskansen van het slachtoffer elke minuut met 10%. Zodra je alle benodigde veiligheidspictogrammen in de winkelmand hebt geplaatst kun je deze eenvoudig bestellen! Het apparaat wordt door middel van twee stickers (elektrodes) geplakt op de borstkas.

9 62

De betekenis van pictus is "plaatje" en van het woord gramma is de betekenis "letter"... Van verkeersborden tot aed stickers. Pictogram aed verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten.. Front geheel reflecterend klasse 1 of klasse 3;

Popular posts from this blog

61+ Caractères Spéciaux Pictogramme Symbole Attention